Projectes Europeus

 

Fins ara hem estat participant en tres projectes europeus que ens ajuden a posar el nom de la ciutat i del club en l’àmbit esportiu internacional.

El Club Bàsquet Granollers participa en Projectes Europeus des de l’any 2014, projectes que sempre tenen com a eix l’esport, els valors de l’esport i el fair play esportiu.

 

Els Projectes Europeus en els que el Club ha participat son els següents:

-Erasmus + Project EUBe Active a l’any 2014

-Erasmus + Project DECA a l’any 2015

-Erasmus + Project NOVIS a l’any 2017

-Erasmus + Project PYSD a l’any 2018

-Project TWOST a l´any 2020

 

Projectes com el NOVIS promouen com bé diu el seu nom (NO Violence In Sport) els valors de l’esport no només en els jugadors, sinó també entre pares i entrenadors.

El projecte DECA buscava compatibilitzar la practica de l’esport professional amb la formació acadèmica dels esportistes. Es va treballar amb casos pràctics desplaçant jugadors a Alemanya.

El projecte PYSD (Preventing Youth Sport Dropout) treballa per tal de minimitzar l’abandonament de la pràctica de l’esport en edats encara molt joves.

El projecte TWOST (Training Without Stereotypes), dirigit per la CCSS (Centro Studi Cultura e Svilupp) d’Itàlia i amb la col·laboració de 6 altres associacions esportives d’Espanya, Macedònia, Itàlia i Portugal.

 

El Club Bàsquet Granollers continuarà treballant en projectes Europeus per promoure el valors que transmetem a tots els membres del Club i altres Clubs propers.