0

Projecte Incorporació a la perspectiva de gènere a les entitats esportives de la ciutat

El Club Bàsquet Granollers ha estat participant activament al projecte Incorporació a la perspectiva de gènere a les entitats esportives de la ciutat, liderat pel Servei d’esports de l’Ajuntament de Granollers.
Aquest projecte té com a principals objectius augmentar la participació de nenes, noies i dones de la ciutat a l’àmbit esportiu i de l’activitat física i avançar cap a unes relacions entre homes i dones més justes.

El projecte va consistir en 8 reunions telemàtiques que agrupaven més d’una vintena d’entitats esportives de la ciutat i continua durant aquest proper trimestre amb 4 píndoles informatives sobre temes tan actuals com la comunicació amb perspectiva de gènere, eines per millorar la participació de nenes, noies i dones a les entitats esportives o com fer front a l’assetjament sexual i a la discriminació.

Pel CBG és un plaer i una gran oportunitat poder participar en iniciatives d’aquest tipus i poder implementar totes les eines i mesures possibles per millorar la participació de les nenes, noies i dones del club, en tots els àmbits possibles.

 

 

#somcbg