0

Presentació dels equips de la Temporada 2018-19

Aquest diumenge 11 de novembre es va fer la presentació dels equips del nostre club, entremig dels partits del sènior 1 i 2 masculins.

Es van presentar els 33 equips del nostre club en categories femenines, masculines i cadira de rodes. Van desfilar tots els equips del club, inclosos els més menuts del club, l´escola de bàsquet, que també van fer un partidet a la mitja part del partit del sènior 1.

Com es habitual, es van realitzar les fotografies de tots els equips del club, que ja podeu veure en la pàgina de la nostre web ELS EQUIPS.

Els parlament d´enguany van anar a càrrec del president del Club bàsquet Granollers, Sr. Joan Nadal, del president de la federació catalana de bàsquetbol, Sr. Joan Fa, i de l´alcalde de Granollers, Sr. Josep Mayoral. Els agraïm de tot cor la seva presència.

Durant l´acte es va agrair als nostres esponsors la seva col·laboració i ajuda tant important. Moltes gràcies a tots! també hem volgut agrair públicament la gran tasca del nostre Director tècnic Toni Jané, indispensable pel correcte funcionament del Club.

A tots els jugadors i jugadores que han arribat als 10 anys al nostre club, es va fer també una distinció d´una placa commemorativa. Aquest any han estat 5. Seguim sumant gent de la cantera i donem continuïtat a una manera d´entendre l´esport.

Bona tasca i per molts anys a tots i totes!

Per finalitzar, es va fer una foto de tota la família del club bàsquet Granollers, jugadors, entrenadors i junta directiva. Així com una fotografia dels nostres entrenadors i entrenadores.

Moltes gràcies a tothom per la magnífica jornada de presentació i us desitgem una magnífica temporada on la formació en els nostres valors i la bona competició estaran presents.

#somcbg.