0

Jornada de presentació dels equips del club bàsquet Granollers

Aquest diumenge 19 de novembre es va fer la presentació dels equips del nostre club, entre els partits del sènior 1 i 2 femenins.

Es van presentar els 31 equips del nostre club en categories femenines, masculines i cadira de rodes. També van desfilar els més menuts del club, l´escola de bàsquet. Es van realitzar les fotografies de tots els equips del club, que podeu veure en la pàgina de la nostre web ELS EQUIPS.

 

 

 

 

 

 

 

Durant l´acte es va agrair als nostres esponsors la seva col·laboració i ajuda tant important amb l´obsequi d´una samarreta de l´equip amb el dorsal 00. Moltes gràcies a tots!

 

 

 

 

 

 

 

També es van lliurar diferents plaques distintives per la seva tasca i ajuda a en Lluís Bruguera, estimat conserge del servei d’esports, per la seva gran tasca i dedicació. Gràcies per cuidar-nos. I un emotiu reconeixement a L’Àlex Martin, membre de la Junta directiva del CB Granollers. Sempre et recordarem company.

 

 

 

 

 

 

 

A tots els jugadors i jugadores que han arribat als 10 anys al nostre club, es va fer també una distinció d´una placa commemorativa. Aquest any han estat 12, el que demostra es la bona tasca formativa que s´està realitzant. Bona tasca i per molts anys a tots i totes!

Per finalitzar, es va fer una foto de tota  la família del club bàsquet Granollers, jugadors, entrenadors i junta directiva. Així com una fotografia dels nostres entrenadors i entrenadores.

 

 

 

 

 

 

 

 

Moltes gràcies a tothom per la magnífica jornada de presentació i us desitgem una magnífica temporada on la formació en els nostres valors i la bona competició estaran presents.

#somcbg.