Escola d’Iniciació

granota1

Al C.B Granollers ens sentim orgullosos de ser la primera entitat de la ciutat no professional en número de participants del nostre esport.

No cal dir que som conscients de la importància que ha tingut i que té el bàsquet a la ciutat de Granollers i la repercussió social que l’esport de la cistella té a la ciutat, és per això que des de la junta directiva i la coordinació del C.B. Granollers treballem dia a dia per que aquest esport arribi al màxim de nens de la comarca i continuï sent el referent de moltes famílies a l’hora d’escollir un esport que aporti salut, valors socials i hàbits als seus fills.

A més, des del C.B. Granollers també treballem per que el nostre club sigui una entitat integradora i on tothom que vulgui participar del nostre esport tingui cabuda.

És per això que presentem aquest programa, on volem arribar a totes les escoles de la comarca i aconseguir que qualsevol nen/a que vulgui gaudir del bàsquet ho pugui fer sentint-se part d’aquesta gran família que formem els que estimen el bàsquet a la nostra ciutat.

 

Manifest de la nostra escola de bàsquet.

Des del C.B. Granollers volem que el fet de que els nens i nenes juguin a bàsquet sigui molt més que la pràctica d’un esport.

Per això a través de la pràctica del bàsquet volem inculcar els següents valors als nostres jugadors:

– Volem créixer, millorar i superar-nos com a esportistes i, per això, cal fer-ho també com a persones.

– Som un equip en el qual ningú s’ha de sentir menyspreat.

– Volem divertir-nos i aconseguir un milió d’amics.

– Volem que els pares i mares entenguin l’esperit de la competició i ens deixin progressar sense pressió, animant-nos i aplaudint-nos.

– Volem directius que es preocupin pel Bàsquet Base i que ens organitzin trobades i altres activitats.

– Volem que tothom es doni la mà en acabar els partits.

– Volem que el bàsquet ens ajudi a pensar i a comprendre millor la vida.

– Volem que el bàsquet no s’acabi mai.

I finalment, volem també fer públic el compromís d’assumir els punts d’aquest manifest en l’exercici de les nostres pràctiques esportives, així com el desig de difondre’ls mitjançant el nostre testimoni en el terreny de joc entre tots aquells i totes aquelles que, com nosaltres, ens sentim units pel sentiment comú de passió pel bàsquet.

 

Com plantejem l´activitat?

La nostra idea és que s’apuntin el màxim de nens/es possibles a practicar el bàsquet al nostre club, per això estem obligats a crear una activitat que sigui atractiva per a ells/es, plantejat de la següent manera:

– Entrenin dos dies a la setmana, una hora i quart per sessió a les nostres instal·lacions.

– La quota mensual sigui molt assequible per les famílies, però que no per això perdi qualitat la activitat.

– Els entrenadors seran formats i seguiran la mateixa línia de treball que esporta als altres equips del club.

– El C.B. Granollers organitzarà i assistirà a trobades amb altres escoles de bàsquet dins la programació feta per la Federació Catalana de Bàsquet. Aquestes trobades seran totalment lúdiques on el més important serà que els més petits disfrutin jugant a bàsquet.

– Durant la temporada, els nens i nenes tindran la sort de tenir visites i poder compartir entrenaments amb jugadors/es dels primers equips del Club entre altres activitats per no caure en la rutina.

– Els jugadors i jugadores de la nostre escola de bàsquet rebran la mateixa indumentària que la resta del club, amb les mateixes condicions que les categories inferiors del C.B. Granollers.

 

Requisits que han de complir els nens i nenes que vulguin inscriure´s a la nostra escola de bàsquet. 

  – L’activitat anirà dirigida a alumnes des de P4 fins a segon de primària, ambdós inclosos.
– Els grups s’organitzaran per edats.
– Els entrenaments es duran a terme dos dies a la setmana a les instal·lacions del carrer Girona segons el grup que pertanyi el nen o nena (els horaris son orientatius):
Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:45.
Dimarts i dijous de 17:30 a 18:45
(De 18:45 a 19:00 els nens i nenes que ho desitgin, podran fer ús dels nostres vestidors amb la supervisió dels mateixos entrenadors)
– El sistema de pagament es farà a través de 3 pagaments mensuals de 45€ cada un que es cobraran durant la temporada. També és necessari que el nen o nena pagui la quota de soci del club. Aquesta és de 75€ a pagar una sola vegada per temporada. (les tarifes son orientatives. Consultar tarifes aprovades segons temporada en curs).

 

Objectius del nostre Programa.

L’objectiu principal del club és promoure la pràctica del bàsquet com a esport col·lectiu entre el jovent de Granollers i comarca, però també considerem que el nostre projecte ha d’anar lligat a altres objectius socials com:
– La formació dels nens i nenes com a persones, en complement amb l’educació de les escoles i els seus pares.
– El bàsquet base ha de servir també com un pont entre les diferents cultures que podem trobar al nostre municipi.
– L’objectiu del C.B. Granollers és tenir un primer equip format pel màxim nombre de jugadors del planter i a la millor categoria possible. En aquest sentit creiem que el bàsquet pot ser una de les eines de promoció de la ciutat.
És per això que volem que el C.B. Granollers sigui de la població. I que tothom n‘estigui orgullós.
Que el camps’ompli quan juguen els seus equips. I que tothom es bolqui amb el club.
Com a conclusió d’aquest projecte volem remarcar que la nostra intenció és que el club sigui viu i participatiu per a tota la ciutat.