0

El Club bàsquet Granollers convida a altres clubs i entitats al projecte europeu No Violence in Sport NOVIS

El Club Bàsquet Granollers ens vàrem sumar al Projecte NOVIS (No Violence in Sport) a principis d’any; una iniciativa de la Unió Europea que té l’objectiu de prevenir i lluitar contra qualsevol tipus de violència, intolerància i racisme entre els joves que practiquen esport.

El projecte té diverses etapes i està obert a la participació de totes les entitats esportives de Granollers i els municipis veïns.

Per poder explicar els objectius i les accions del projecte, el Club Bàsquet Granollers organitzem una reunió formativa el dijous 29 de novembre, de 18 a 20 h, a la sala de premsa del Palau d’Esports Municipal.

El Club Bàsquet Granollers està implicat en el Projecte NOVIS juntament amb clubs de quatre països més. Aquesta iniciativa pretén dotar d’eines a les entitats esportives perquè puguin implementar accions preventives i de rebuig contra la violència als seus clubs, com ara el bullying, i gestionar situacions concretes, com l’assistència i l’actitud dels pares i mares als esdeveniments esportius.

Font noticia: Ajuntament de granollers

#somcbg