0

Exitosa 2a Edició del 3×3 La Mútua Kids – CB Granollers

Aquest diumenge 2 de juny a la Plaça de l´Església de Granollers, hem gaudit de la segona edició del Torneig 3×3 La Mútua Kids organitzat pel Club bàsquet Granollers juntament amb La Mútua i amb el suport de l´Ajuntament de Granollers.

 

Aquesta segona edició a duplicat el número de jugadors inscrits amb uns 185 nens i nenes d´escoles de Granollers. S´han jugat un total de 99 partits des de les 9:00 fins a les 15:00 hores ininterrompudament.

A la mitja part, tots el nens i nenes juntament amb el numerós públic que a donat suport, hem pogut gaudir d´un partidet  de 3×3 entre els jugadors de l´equip de cadira de rodes del Club bàsquet Granollers,

També hem tingut la participació i la col·laboració d´escoles de Granollers com l´Anna Mogas, Jardí, Escola Pia, Educem o Ponent. 

Volem agrair al nostre partner La Mútua, la col·laboració que sempre a sigut magnífica i que a pogut donar aquesta gran festa de l´esport. Agrair a l´Ajuntament de Granollers les facilitats donades per la realització de l´esdeveniment al carrer. A les escoles que han col.laborat amb nosaltres durant tot aquest temps i als nostres jugadors que han fet de voluntaris juntament amb entrenadors i membres de la junta directiva.

 

Us esperem en la propera edició amb segurament més novetats!

#somcbg